Driving Concept BASIC

vezetéstechnikai tréning

Tréningünket egyenértékűnek fogadják el a járműipari szereplők a BMW B1 és a Daimler T1, Bosch CAR011 tréningekkel is

Járműfejlesztői alap tréningek

Vállakozásunk a németországi licensz-partnerünk eljárásai, folyamatai és kiértékelő rendszere alapján 2020-tól képes az OEM-ek által elfogadott, járműfejlesztői alap vezetéstechnikai tréningek (BMW B1; Daimler T1; Bosch CAR011-eknek megfelelő), mint szolgáltatás nyújtására. Saját állományú trénereink magyar és angol nyelven oktatnak és instruálnak magyarországi (Budapest közeli saját, vagy a vevő által igényelt) helyszíneken.

További információk

Az alábbi űrlapon megtalálja a jövőben tervezett tréningjeink időpontját és helyszínét. A tréningek minimum 6, maximum 10 fő jelentkezése esetén indulnak.

Amennyiben jelentkezni szeretne tréningünkre, úgy kérjük, hogy az alábbi űrlapot töltse ki és küldje be a részünkre. A hozzánk beküldött igényeket feldolgozzuk, és felvesszük Önökkel a kapcsolatot a továbbiakkal kapcsolatosan.

A megrendelés menete:

  1. Küldje be az alábbi űrlapot az AMS Group részére;
  2. Felvesszük önnel a kapcsolatot e-mailen és/vagy telefonon;
  3. Szükség esetén további adatokat kérünk, pontosítjuk az igényeket;
  4. Amennyiben még nem szerződött partnerünk, úgy árajánlatot küldünk az önök részére;
  5. Az árajánlat elfogadását követően tájékoztatjuk önöket a további teendőkről egészen a tréning lezárásáig.

Jelentkezés Driving Concept BASIC tréningre

Az alábbi űrlap kitöltése és elküldése nem jelent megrendelést. Kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a tréningen való részvétel szándékáról egyeztethessenek a felek.

A fentiek közül kérjük válassza ki azokat az időpontokat, amik leginkább megfelelnek önöknek. Több lehetőség is megjelölhető. A pontos időpontot és helyszínt egyeztetni fogjuk önökkel. Egy tréning alkalmon legfeljebb 8 fő vehet részt. Amennyiben 8 fő résztvevőnél többre tartanak igényt, úgy több tréningnapot fogunk egyeztetni Önökkel.

 Köszönjük, megkaptuk a jelentkezését!

 Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot
                             Addig nézzék meg weboldalunkat.